Αρχική

 

806231

Σχεδιασμός ιστοσελίδων - Κατασκευή eshop - Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2312 315 315 Θεσσαλονίκη. Κατασκευή ιστοσελίδας και υπηρεσίες πληροφορικής.

Δημιουργήστε μια σοβαρή βιτρίνα της επιχείρησής στον κόσμο!


H ηλεκτρονική παρουσίαση της επιχείρησή σας μέσω μιας ιστοσελίδας προβάλει την δουλειά σας και την εταιρική σας κουλτούρα σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες νέους υποψήφιους πελάτες. Επιβάλετε τις θέσεις σας με κύρος και όχι μέσω διαφημιστικών τρικ με ελάχιστο χρόνο ζωής. Η πρώτη εντύπωση είναι πάντοτε η καλύτερη.

Μια εύκολα στην χρήση ιστοσελίδα με προσωπικότητα. Ένας καθρέφτης της δουλειάς που κρύβεται από πίσω, είναι η πιο σημαντική επένδυση για το μέλλον και την κατάκτηση της διαρκώς αναπτυσσόμενης αγοράς του διαδικτύου.


Μαζί μπορούμε να αναλάβουμε την:

  • Κατασκευή στατικών ιστοσελίδων, ιδανικές για το πρώτο σας βήμα στον χώρο. Μπορούν να περιέχουν εικόνες και στοιχεία της εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
  • Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδών και εφαρμογών, για εσάς που απαιτείτε συνεχή ανανέωση και πλήρη έλεγχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Μέσω μιας ευκολόχρηστης διαδικτυακής εφαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε, να διαγράφετε και να προσθέτετε κείμενα και εικόνες, σε πραγματικό χρόνο, όποτε εσείς θέλετε και το σημαντικότερο, από όπου και αν βρίσκεστε.
  • Δημιουργία Ηλεκτρονικών καταστημάτων eshop, εφαρμογές για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, καταλόγους προϊόντων, συστήματα παραγγελιών, κρατήσεων και αποθήκης.

Τηλ 2312 315 315

Ωράριο Καταστήματος ΣΑΠΦΟΥΣ 1

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
09:00 - 15:00ΧΑΡΤΗΣ

Scroll to Top